Cristiano Ronaldo a primit cadou o mașină de la iubita lui

Autor: Elena Luchian 07 feb. 2020 Știri auto

Cristiano Ronaldo a primit o mașină cadou de la iubita sa, Georgina Rodriguez, cu care are o relație din 2016. Starul lui Juve a avut parte de o petrecere surpriză.

Galerie foto

Georgina, fiica unui interlop argentinian, i-a chemat pe prietenii lui la petrecerea-surpriză pe care a organizat-o la Torino. Tot acolo, tânăra în vârstă de 26 de ani i-a adus și mașina. Mașina se afla pe stradă, acoperită de o fundă roșie uriașă.

Fotomodelul spaniol a publicat imaginile filmate de prieteni pe contul său de Instagram, însoțite de descrierea: “La mulți ani, bărbatul vieții mele! Acesta este cadoul în care să transporți dragostea noastră.”

Cadoul motorizat este un Mercedes-AMG G63, tunat de Brabus și echipat cu un kit Widestar, cotat la peste 200.000 de euro.

Cristiano Ronaldo a împlinit 35 de ani pe 5 februarie, în ziua în care sunt născuți și Neymar, și Gheorghe Hagi. Fotbalistul care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur mai are în garaj un Rolls-Royce Cullinan și un Rolls-Royce Phantom, un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe, un Bugatti Veyron, trei Ferrari (599 GTO, 599 GTB Fiorano, F430), un Aston Martin DB9, un Bentley GT Speed și un Lamborghini Aventador LP 700-4, un Porsche Cayenne Turbo și un Porsche Carrera, dar garajul său se actualizează în mod constant.

 

View this post on Instagram

 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo ?? ? @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide