Cu 10.000 de dolari poţi transforma un Volkswagen Bora într-o decapotabilă

Autor: Iulian Dnistran 30 apr. 2013 Știri auto

Un Volkswagen Bora e bun la casa omului. Dar ce faci când te-ai plictisit de maşina ta şi vrei ceva mai distractiv ca, de exemplu, o decapotabilă?

Păi, soluţia clasică este să-ţi vinzi Bora pe care o ai, mai strângi câţiva bănuţi şi îţi cumperi o Mazda MX-5, de exemplu. Dar, dacă ţii foarte mult la nemţoaica ta, o companie americană are soluţia.

Mai exact, firma Smyth Performance a creat un kit, denumit GF3, prin intermediul căruia îţi poţi transforma singur acasă berlina bazată pe Golf 4 într-o decapotabilă cu motor amplasat central. Compania, care lucrează şi la un kit de transformare a modelului Bora într-un pick-up, susţine că pachetul său modifică sedanul cu patru uşi, cinci locuri, motor amplasat frontal şi tracţiune pe faţă într-o decapotabilă cu două uşi, două locuri, motor amplasat central şi tracţiune pe spate.

Astfel, cu 9.900 de dolari americani îţi poţi cumpăra un kit cu care poţi transforma orice Bora produsă între 2000 şi 2004 într-o decapotabilă cu acoperiş textil. Ce-i drept, operaţiunea de transformare nu e chiar pentru oricine, fiindcă implică destul de multe tăieri şi suduri. Dar, dacă e făcută corect, reprezentanţii companiei americane spun că maşina va fi una sigură.

Toate bune şi frumoase, însă s-ar putea să ieşi mai ieftin dacă îţi vinzi maşina şi îţi cumperi o decapotabilă la mâna a doua.

Ce spuneţi, merită efortul?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide