Cu atâtea camere în jur Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a-l prinde pe piroman

Autor: Visan Marian 05 apr. 2018 Știri auto

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru identificarea principalului suspect în cazul celor trei incendii de sâmbătă seară din Sectorul 1 al Capitalei, în urma cărora opt maşini au fost distruse.

FOTO

„Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, principal suspect în comiterea infracţiunii de distrugere calificată prin incendiere, săvârşită la data de 31martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi O maşină de oraş, două anunţuri, două kilometraje – ţeapă clasică

Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Şeful Poliţiei Sector 1, comisar şef Ionuţ Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicităţii pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Citeşte şi Din pasiune pentru AMG. Un român a desenat un Mercedes care ar trebui să ajună la oficialii nemţi – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide