Cu cât vinde Banca Transilvania o Skoda Octavia Scout? Este mixul perfect între break și SUV

Autor: Ionuț Vîlciu 07 nov. 2022 Știri auto

Skoda Octavia este una dintre cele mai versatile mașini din oferta Skoda. Varianta Scout adăugă o nouă dimensiune mașinii, aceea a unui vehicul capabil să meargă în teren accidentat.

Skoda Octavia este unul dintre cele mai populare mașini din Europa. Surata Golfului a devenit unul dintre cele mai apreciate automobile. Datorită raportului preț-calitate, dar și a versatilității pe care o oferă. Varianta standard oferă mult spațiu, dar cea break duce lucrurile la un alt nivel. Portbagajul pune în umbră mașini din categorii mai mari. Volumul acestuia măsoară 610 litri, fiind perfect pentru cei ce caută o mașină de familie.

Nivelul de echipare Scout este disponibil pe varianta de caroserie break și putem să-l asemănăm cu o echipare Allroad de la Audi. Este o versiune care dispune de o gardă la sol ceva mai mare, tracțiune integrală și un pachet estetic care adaugă panouri din plastic de negru. Poate fi varianta ideală pentru cei ce nu își doresc tocmai un SUV.

Ce primești de la cea mai versatilă Skoda Octavia?

Mașina vândută de Banca Transilvania este fabricată în anul 2018 și are la bord 133.795 de kilometri. Sub capotă vom găsi un motor de 2,0 litri, pe motorină, care dezvoltă 184 de cai putere și 380 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o cutie automată de tip DSG. De asemenea, mașina vine cu un sistem de tracțiune integrală, ceea ce o face mai capabilă în condiții vitrege.

Această Skoda Octavia Scout vine și cu o listă cuprinzătoare de opționale. Printre ele se numără clima automată cu două zone, navigația, senzorii de parcare sau scaunele încălzite. La exterior, mașina este echipată cu faruri LED și jante din aliaj pe 18 inch. Interiorul din material textil se află într-o condiție bună, neavând rupturi sau alte deteriorări.

Această Skoda Octavia Scout se vinde cu prețul de 26.418 de euro cu TVA inclus. Avantajele unui astfel de vehicul sunt, bineînțeles, spațiul generos, garda mare la sol și motorul economic. Poate fi o variantă bună pentru cei ce își doresc spațiu și gardă mai mare la sol, dar nu vor un SUV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide