Cu cât vinde Banca Transilvania un BMW X5? Este cel mai apreciat SUV premium

Autor: Adrian Somai 05 dec. 2022 Știri auto

Considerat de mulți cel mai de succes SUV premium din lume, BMW X5 reușește și în ziua de astăzi să întoarcă toate privirile. Nu este ieftin deloc, într-adevăr, însă există oportunități prin care doritorii pot achiziționa un model second-hand la un preț foarte bun.

Banca Transilvania vinde un BMW X5 fabricat în 2014, cu aproape 170.000 de kilometri la bord, cu puțin peste 22.000 de euro. Mașina este echipată cu o motorizare diesel și se poate mândri cu o putere de 313 cai putere, în timp ce transmisia se face prin intermediul unei cutii automate.

 

 

 

 

 

 

 

 

În România, BMW X5 a fost de-a lungul timpului unul dintre cele mai apreciate modele din segment. Ba chiar mai mult de atât, timp de mai mulți ani, cifrele ne-au arătat că X5 a fost cel mai vândut model al mărcii bavareze în țara noastră.

Printre dotările cu care BMW X5 este echipat se numără și următoarele: ABS, ESP, climă automată pe două zone, sistem audio Harman Kardon, sistem de navigație, senzori parcare, bluetooth, geamuri electrice, oglinzi electrice rabatabile, proiectoare de ceață, sistem de închidere centralizată, jante realizate din aliaj, faruri LED, sistem de pilot automat, senzori de ploaie, cârlig remorcare, senzori de lumină, cameră 360 și așa mai departe. Printre sistemele de siguranță cu care cei de la BMW au dotat SUV-ul X5 se numără Lane Assist, Pedestrian Alert sau Collision Prevent.

Interior generos și confortabil

Mai departe, cel care va alege să cumpere în cele din urmă acest model BMW X5 va mai regăsi la nivelul habitaclului un interior din piele, scaune încălzite și ventilate, computer de bord, volan reglabil electric, trapa panoramică și scaune față reglabile electric cu memorie. În orice caz, interiorul SUV-ului BMW X5 nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul mai mult decât generos și foarte confortabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide