Cu ce mașină va merge Simona Halep la Australian Open?

Autor: Elena Luchian 16 ian. 2020 Știri auto

Simona Halep a pierdut în sferturi la Adelaide și se poate concentra de acum pe Australian Open. La turneul de Grand Slam, românca și ceilalți jucători se vor deplasa la bordul mai multor modele Kia.

Galerie foto

Nu mai puțin de 130 de mașini vor fi la dispoziția tenismenilor și jucătoarelor de tenis, al oficialilor și al staff-urilor tehnice pe parcursul competiției, care va avea loc în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.

Pe lista de mașini cu care va putea merge Simona Halep prin Melbourne, de la hotel la terenurile de tenis sau la evenimentele aferente, se regăsesc noul SUV compact Seltos, MPV-ul Carnival, SUV-ul Sorento, dar și fastback-ul Stinger.

“Atunci când veți vede 130 de mașini Kia pe străzile din Melbourne, veți știi că începe Australian Open”, spune directorul turneului, Craig Tiley.

Este cel de-al 19-lea an consecutiv de parteneriat dintre constructorul auto sud-coreean și Australian Open.

De 15 ani, Rafa Nadal și Kia joacă la dublu

Rafael Nadal este imaginea Kia din 2004. În cei 15 ani alături de compania sud-coreeană, Nadal a câștigat 19 titluri de Grand Slam și o medalie olimpică. Dacă Nadal va câștiga și Australian Open, jucătorul spaniol va devini deținătorul a 20 de titluri de Mare Șlem, egalând recordul lui Roger Federer.

Rafael Nadal Kia

Cei care ajung în Melbourne Park vor putea face un selfie într-un Stinger, lângă o imagine în mărime naturală a lui Rafa Nadal. Ei vor avea și șansa de a afla mai multe despre noul Seltos și de a achiziționa mingi de tenis cu care s-a jucat la ediția de anul trecut. Încasările vor fi folosite pentru sprijinirea copiilor australieni care joacă tenis.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook Simona Halep / Kia



Comentarii
Inchide