Cu ce maşină vrea să fure Range Rover din clienţii BMW X6, Mercedes GLE şi Macan Porsche [FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Land Rover caută să fure din clienţii BMW X6, Mercedes GLE Coupe şi Macan Porsche cu un nou SUV coupe care va fi lansat sub marca Range Rover.

Un raport publicat de Autocar, care conţinea şi imaginile randate de mai jos, susţine că britanicii vor revigora astfel numele „Velar”, care a fost folosită în trecut pe nişte prototipuri ale originalului Range Rover de la sfârşitul anilor 1960.

Numele Velare este marcă înregistrată de aproape un an în urmă, împreună cu I-Pace şi numele I-Type, care sunt deja utilizate pe două Jaguar, un concept crossover şi o maşină de curse cu emisii zero.

Revenind la Range Rover Velare, acesta este de aşteptat să umple golul dintre Evoque şi Range Rover Sport. El va folosi arhitectura din aluminiu JLR împărţită cu Jaguar F-Pace, şi la fel ca acesta din urmă, îşi va concentra eneriga pe livrarea de performanţă în mediul urban, mai degrabă decât pe calităţile în off-road.

Gama de motoare va include, probabil, motoarele cu patru şi şase cilindri pe benzină şi motorină, împreună cu un posibil V8 supraalimentat, în versiunea de top SVR. Rapoartele anterioare indică o posibilă variantă complet electrică, deşi este mult mai probabil să fie lansat un hibrid, bazat pe motorul V6 diesel de 3.0 litri utilizat pe actualul Range Rover Sport. Comentarii
Inchide