Cu ce se plimbă Viorica Dăncilă prin Moldova, singura regiune din România fără autostrăzi – FOTO

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2019 Știri auto
Cu ce se plimbă Viorica Dăncilă prin Moldova, singura regiune din România fără autostrăzi –  FOTO

Premierul Viorica Dăncilă foloseşte pentru a se deplasa în turneul din Moldova un elicopter privat, scrie stirisuceava.net.

Însoţită de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ea a decolat cu un elicopter privat, joi după-amiază, spre Iaşi, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.

Dăncilă si-a anulat vizita pe care o avea programată joi după amiază la Botoşani.

Miercuri şi joi, Dăncilă s-a aflat în judeţul Suceava unde a participat la o şedinţă de partid la Fălticeni şi a făcut băi de mulţime la pelerinajele de la Putna şi Cacica.

În regiunea Moldovei nu există nicio autostradă, însă acest lucru nu pare să fie o problemă pentru Premierul României.

„Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot ajunge în fiecare judeţ trebuie să apelez de multe ori şi la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina”, a declarat Viorica Dăncilă, la Iaşi.

Întrebată dacă ştie cât durează să ajungi cu maşina la Iaşi din Bucureşti, premierul a răspuns: „Probabil acesta este şi motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura în România”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide