Cum a ajuns un BMW Seria 7 să fie vândut cu 500 de euro – VIDEO

Autor: ProMotor 29 dec. 2023 Știri auto
Cum a ajuns un BMW Seria 7 să fie vândut cu 500 de euro – VIDEO

Vedem adesea tot felul de cascadorii și experimente pe YouTube sau social media, iar poveștile din spatele acestor acte de îndrăzneală pot fi destul de interesante.

Andrei Zbir, cel mai nou invitat al „Podcast cu Prioritate” este un vlogger cunoscut în România pentru clipurile sale cu mașini, ce implică provocări sau diferite proiecte.

Printre acestea s-a numărat și „colantarea” unui BMW Seria 7 în gazon artificial. „Până în ziua de astăzi e cel mai mare risc pe care mi l-am asumat pentru că, în perioada aia, șeptarul nu a fost extrem de mulți bani, doar că nu aveam eu extrem de mulți bani atunci și nu aveam nici sponsori” povestește Andrei.

„Toată seria aia trebuia să fie susținută exclusivedin ad sense-ul de pe YouTube. Banii din reclamele de YouTube trebuiau să plătească pentru șeptarul ală. Și mi-am făcut planul că din vreo 6 vlogguri ar trebui să-mi scot banii pe el, să fiu pe zero”, a mai adăugat el.

Andrei Zbir a făcut o înțelegere cu cel de la care a cumpărat mașina ca, după ce se încheie seria de provocări, să îi vândă mașina înapoi, pentru suma de 500 de euro, iar el să vândă mai departe ce piese dorea de pe ea. Doar că situația a decurs altfel, iar Andrei i-a dat înapoi mașina pe gratis.

Vezi aici podcastul complet

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide