Cum a ajuns un Opel blocat între un stâlp și un gard?

Autor: David Andrei 18 nov. 2020 Știri auto

Mai multe imagini cu un Opel blocat între un stâlp și un gard au devenit virale în mediul online. Toți care văd fotografiile se întreabă un singur lucru: cum a ajuns mașina acolo?

GALERIE FOTO

Un Opel Omega a fost găsit blocat între un gard și un stâlp pe strada Muncești din Chișinău scrie piataauto.md. Poziția bizară a mașinii este efectul unui accident. Martorii le-au declarat autorităților că o altă mașină a fost implicată în accident.

Șoferul a părăsit locul accidentului imediat. Cei care au văzut ce s-a întâmplat au presupus că acesta ar fi fost băut și a încercat să se sustragă controlului cu aparatul etilotest.

Realitatea a fost însă, și mai complicată. În urma anchetei demarate în acest caz, oamenii legii au descoperit că mașina îi aparține unei femei domiciliate în apropiere de Chișinău, în vârstă de 30 de ani.  Autoturismul fusese furat chiar din curtea ei cu puțin timp înainte de accident. Proprietara a alertat autoritățile când a observat dispariția mașinii. Femeia le-a povestit polițiștilor că, în momentul furtului, se afla în casă alături de familia sa și a auzit motorul mașinii pornind. Aceasta a văzut o persoană necunoscută la volan.

Hoțul care a blocat Opel-ul între stâlp și gard este recidivist

În goana sa, șoferul hoț a pierdut controlul volanului și a ajuns între gard și stâlpul de electricitate, fără să mai poată ieși de acolo cu mașină cu tot.

Bărbatul care a furat mașina a fost identificat și a fost reținut de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani care a povestit că a furat mașina pentru a se plimba cu ea. Acesta este cercetat pentru furtul unui mijloc de transport și ar putea petrece până la 5 ani după gratii. El nu este la prima ispravă de acest gen. Prejudiciul se ridică la aproximativ 25.000 de lei moldovenești.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Серёга Панишер



Comentarii
Inchide