Cum a pierdut Marian Godină motocicleta de serviciu promisă, după ce s-au făcut „presiuni mari” de la Iaşi

Autor: Marius Vișan 31 mart. 2016 Știri auto
Cum a pierdut Marian Godină motocicleta de serviciu promisă, după ce s-au făcut „presiuni mari” de la Iaşi

 


Poliţistul Marian Godină a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost la un pas să primească o motocicletă de serviciu. Însă cei de la Brigada Rutieră din Bucureşti s-au răzgânit între timp, şi l-au lăsat ”cu ochii în soare”, cum se spune, după ce în prealabil celebrul poliţist apucase să-şi cumpere din salariul său o parte din costumul de motociclist. 

”Cine e în domeniu ştie cam cât e de scump. Salariul meu l-am dat pe o pereche de ghete şi pe o cască, restul echipamentului costând prea mult pentru câţi bani aveam eu atunci. Unul dintre prietenii mei cei mai buni, văzându-mă cât sunt de fericit şi entuziasmat, mi-a zis că tocmai şi-a cumpărat un telefon nou şi că pe cel vechi mi-l dă mie ca să-l vând şi banii să-i folosesc pentru a-mi lua echipamentul moto. Am pus telefonul pe un site de vânzări şi am fost sunat de cineva care mi-a zis că vrea să-l cumpere şi ne-am dat un loc de întâlnire. M-am dus acolo, dar omul nu a venit şi nici nu a mai răspuns la telefon”, povesteşte Marian Godină.

Cei de la Brigada Rutieră din Bucureşti i-au promis că va primi motociclata după o săptămâna de la semnarea acceptului, însă a trecut două săptămâni şi tot nu ajunsese nicio motocicletă la el, aşa că a sunat să vădă ce se întâmplă şi a primit următoarea justificare: 

”- Păi cum? Nu ştiţi? S-a făcut o nouă redistribuire şi motocicleta pe care ai ales-o a fost trimisă la Iaşi.
– Dar nu am semnat pentru ea? Cum să fie trimisă în altă parte?
– Eee…s-au făcut presiuni mai mari de acolo.”

Aşa a ajuns Marian la concluzia că ai nevoie de pile şi ca să primeşti o motocicletă de serviciu, lucru care i-a atras dezamăgirea. 

Când şi-a dat seama că nu va primi motocicleta poliţistul şi-a scos la vânzare casca pe care dăduse aproximativ 400 de lei, pe care apucase să inscripţioneze POLIŢIA. Banii obţinuţi pe ea îi va dona unei fetiţe de 3 ani diagnosticată cu o boală incurabilă. Povestea completă o puteţi citi aici.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide