Cum a sărbătorit un șofer după ce Italia a devenit campioană europeană?

Autor: Elena Luchian 13 iul. 2021 Știri auto

Italia a devenit campioană europeană și suporterii au ieșit în stradă pentru a-și manifesta bucuria. Unul dintre ei, un șofer de Alfa Romeo GT, a atras atenția în mod deosebit.

GALERIE FOTO

Finala cu Anglia, câștigată de Italia chiar pe Wembley, a declanșat un val de bucurie în Italia. Suporterii au sărbătorit succesul naționalei lui Roberto Mancini.

La Roma, sute de mii de suporteri au uitat de orice regulă de distanțare și i-au întâmpinat pe campionii Europei. Trupa lui Mancini a trecut prin mulțime într-un autocar descoperit și le-a arătat fanilor trofeul cucerit la Londra.

Dar un fan al squadrei azzura a ales să celebreze de unul singur victoria de la Londra. A ieșit cu mașina sa pe stradă, o Alfa Romeo GT, fluturând steagul Italiei și rotindu-se în jurul unei fântâni arteziene nefuncționale.

Polițiștii nu i-au întrerupt distracția tânărului șofer care sărbătorea succesul obținut de Italia pe Wembley

Și polițiștii s-au bucurat de rezultatul finalei, așa că nu i-au întrerupt driftul și distracția tânărului șofer de mașină clasică. Oricum, celebrarea solitară a avut loc la o oră la care nimeni nu mai circula pe străzi. Nicio persoană nu a fost rănită în timpul demonstrației, dar nu putem spune același lucru despre anvelopele de pe punea spate.

Mașina din imaginile surprinse de un trecător este Alfa Romeo GT 1300 Junior. Pe aripile față apare logo-ul Quadrifoglio, deci este clar o versiune de top cea care a trecut în drift de 5 ori prin intersecție.

Între timp, pe străzile din Roma, suporterii și jucătorii din autocarul descoperit cântau “Un estate italiana” (“O vară italiană”), piesa dedicată Campionatului Mondial din 1990, când Italia s-a încoronat regina lumii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide