Cum aniversează Mazda 100 de ani de existență?

Autor: Elena Luchian 03 apr. 2020 Știri auto

Mazda sărbătorește 100 de ani de existență lansând o ediție specială pentru fiecare dintre modelele sale și punând față-n față două personalități legendare. Este vorba despre prima mașină construită de producătorul nipon, R360, și roadster-ul MX-5.

GALERIE FOTO

Mazda marchează centenarul aducând în toate gamele o ediție specială inspirată de primul model al brand-ului japonez, R360.

Noile ediții poartă nuanța exterioară Snowflake White Pearlescent, iar la interior, apare pielea vișinie pe scaune, pe consola centrală și pe bord. Acestea vin și cu o serie amplă de elemente care anunță că sunt speciale: pe listă se regăsesc logo-ul aniversar “100th Anniversary” pe aripi, o cheie și tetiere ale scaunelor care poartă același logo.

Roadster-ul Mazda MX-5 are și acoperiș textil Dark Cherry.

Versiunile Mazda care aniversează 100 de ani de existență, în curând în showroom

Noile ediții ar fi trebuit să fie dezvăluite la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva, dar evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Edițiile aniversare vor fi disponibile în gamele Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda6, Mazda MX-5 cu acoperiș textil și în versiune RF.

Acestea vor ajunge în Europa în cea de-a doua parte a acestui an. Doar 100 de unități din fiecare gamă vor fi disponibile.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=_Tjnz12X828&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide