Cum aniversează Mazda 100 de ani de existență?

Autor: ProMotor acum 6 luni Știri

Mazda sărbătorește 100 de ani de existență lansând o ediție specială pentru fiecare dintre modelele sale și punând față-n față două personalități legendare. Este vorba despre prima mașină construită de producătorul nipon, R360, și roadster-ul MX-5.

GALERIE FOTO

Mazda marchează centenarul aducând în toate gamele o ediție specială inspirată de primul model al brand-ului japonez, R360.

Noile ediții poartă nuanța exterioară Snowflake White Pearlescent, iar la interior, apare pielea vișinie pe scaune, pe consola centrală și pe bord. Acestea vin și cu o serie amplă de elemente care anunță că sunt speciale: pe listă se regăsesc logo-ul aniversar “100th Anniversary” pe aripi, o cheie și tetiere ale scaunelor care poartă același logo.

Roadster-ul Mazda MX-5 are și acoperiș textil Dark Cherry.

Noile ediții ar fi trebuit să fie dezvăluite la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva, dar evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Edițiile aniversare vor fi disponibile în gamele Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda6, Mazda MX-5 cu acoperiș textil și în versiune RF.

Acestea vor ajunge în Europa în cea de-a doua parte a acestui an. Doar 100 de unități din fiecare gamă vor fi disponibile.

 Comentarii
Inchide