Cum ar arăta un supercar produs de Tesla | FOTO

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2016 Știri auto

 


Tesla nu are încă nici un supercar, în adevăratul sens al cuvântului, printre maşinile pe care le produce. Acest lucru însă nu l-a împiedicat pe un admirator să-şi imagineze cu ar putea arăta un astfel de model. Khyzyl Saleem s-a inspirat după trăsăturile unui Saleen S7 şi a desenat ceea ce pare a fi primul supercar Tesla. 

”Tesla nu are nici un supercar aşa că am vrut să ilustrez unul aşa cum mi l-am imaginat eu, bazându-mă doar pe ceea ce îmi place … Sunt doar nişte randări, nu e nimic oficial”, a spus Saleem pe pagina sa de Facebook.

Da, acum Tesla are tot ce-i trebuie pentru a crea un supercar pe cont propriu, şi să nu uităm că modelul Roadster are la baza surse de inspiraţie provenite de la Lotus Elise, aşa că nici de data asta nu ar fi o surpriză să vedem unele asemănări cu alte modele.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide