Cum ar fi să faci surf cu motocicleta? Terifiant, dacă e să-l ascultăm pe tipul ăsta [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 04 aug. 2015 Știri auto
Cum ar fi să faci surf cu motocicleta? Terifiant, dacă e să-l ascultăm pe tipul ăsta [VIDEO]

Din seria de cascadorii pe care ne-a fost dat să le vedem până acum, asta ni se pare cea mai deplasată. Cea mai nebunească. Nenaturală. De fapt, am fi zis oricând că e imposibilă.

Cineva s-a gândit suficient de mult la asa – şi a muncit şi mai mult – pentru a ajunge în punctul în care să facă surf cu o motocicletă. Robbie Maddison are două pasiuni: motociclismul şi surful. Şi, ca în cazul oricărui om un pic dus cu pluta, a început să aibă fantezii cu motoare care fac surf. Evident.

Doi ani mai târziu, Maddison face ce şi-a propus, reuşind să trântească de birou nu mai puţin de 8 milioane de mandibule – câte vizualizări are, până în prezent, clipul său. Acum pregăteşte-ţi mandibula…

Probabil că te întrebi şi tu, ca şi noi, oare cum se simte să faci surfing cu o motocicletă… Păi, ne povesteşte chiar Maddison, într-un articol din Surfer Magazine:

„Chestia care o să-mi rămână întipărită în minte este cât de solicitant fizic a fost. Sincer, am crezut că a găsi valul ideal ar fi mai uşor. Nu cred că se vede, din poze sau din filmare, cât de solicitant a fost. Nu poţi să vezi că, în momentul în care s-a spart valul în spatele meu, am crezut că acela o să fie finalul vieţii mele. Niciodată n-am simţit atât de puternic faptul că sunt în locul greşit la momentul greşit. A fost o experienţă soră cu moartea.”

Nu cred că mai are rost să-ţi recomandăm să nu încerci asta. Vreodată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide