Cum arată Autostrada A1 Sibiu-Orăştie, văzută din aer. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 27 oct. 2014 Știri auto

Probabil că nu există echipă mai implicată în bunul mers al lucrărilor de infrastructură din România cum este cea pe care o găsim pe forumul comunităţii Construim România. Iată că au fost date publicităţii pe acest forum ultimele imagini aeriene cu porţiunea de autostradă dintre Sibiu şi Orăştie, imagini din care vedem că mare parte a lucrărilor au fost finalizate, dar şi că avem dezvoltări periculoase în teren, acolo unde asfaltarea ultimelor porţiuni ar putea fi zădărnicită de alunecările de teren.

Aşa cum puteţi vedea din imaginile filmate de Inter-Fly România, autostrada arată superb văzută de sus, iar termenul stabilit de ministrul Ioan Rus, care a spus că vom putea circula pe autostradă până în ziua votului, ar putea fi respectat, in extremis. Totuşi, la o privire atentă, vedem că alunecările de teren nu au fost oprite pe o porţiune a autostrăzii, iar decizia constructorului de a continua lucrările la stratul asfaltic în lipsa unor consolidări menite să stăvilească alunecările de teren este una considerată a fi periculoasă – un risc asumat din raţiuni electorale, am putea spune.

Alunecările de teren se văd din avion. De la sol, crevasele formate sunt uriaşe

Una peste alta, puteţi vedea pe pagina forumului imagini de la faţa locului, chiar de la sol, în care se remarcă stadiul lucrărilor, în amănunt. Este încurajator că ne apropiem de finalizarea unei alte bucăţele de autostradă, dar ne punem întrebarea: dacă se întâmplă ceva din cauza grabei cu care se doreşte finalizarea lucrărilor în campania electorală, cine îşi asumă răspunderea?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide