Cum arată BMW-ul care stă nevândut pe autovit.ro de mai bine de 6 luni

Autor: ProMotor 20 iul. 2020 Știri auto

BMW Seria 3 este una dintre cele mai iubite mașini din România. Designul, puterea, consumul redus şi siguranţa sunt principalele atuuri ale noilor modele BMW.

Șoferii din țara noastră optează, de obicei, pentru mașini rulate pentru că sunt mai ieftine, însă există și proprietari care nu sunt dispuși să lase la preț. Cum ar fi acest exemplar aflat pe piață de mai bine de jumătate de an.

Este vorba de un BMW Seria 3, motor diesel, din anul 2017, cu un rulaj de 161.500 km care costă 24.499 de euro. Mașina este pusă în vânzare de un dealer auto din județul Gorj.

BMW Seria 3 se vinde cu  24.499 de euro

Bănuim că prețul destul de ridicat îi descurajează pe potențialii clienți, dar și contextul cauzat de pandemia COVID-19.

Intră în Galeria Foto

Fiind vorba de un dealer autorizat există posibilitatea unui credit auto cu un avans de 4.900 de euro, pe o perioadă de 60 luni cu rata lunară 387 de euro (TVA inclus). Prețul la plata cash este de 24.500 euro TVA inclus.

Se mai menționează că este vorba de un BMW 320D Efficient Dynamics M Pachet care are ca dotări, printre multe altele, scaune sport din piele, volan M multifuncțional din piele, jante aliaj R18 M cu anvelope noi, faruri Full Led, PrivacyGlass, sistem de navigație bussines, climatronic pe două zone, iar service-ul general a fost efectuat recent.

Despre BMW Seria 3

BMW Seria 3 este modelul care a creat segmentului sedanurilor sport moderne, iar de mai bine de 40 de ani este privit ca un simbol al acestei clase de automobile. De-a lungul generațiilor, BMW Seria 3 a impus standardele pentru excelență dinamică, eficiență şi design, realizând o conexiune emoțională puternică între experiența condusului sportiv și caracterul practic cotidian.

Acum, aproape fiecare al patrulea BMW vândut la nivel mondial este un BMW Seria 3 Sedan sau BMW Seria 3 Touring, ceea ce face ca această gamă de modele să fie cea mai de succes din portofoliul mărcii. Puncte forte: design atrăgător, tehnologie avansată şi motoare de ultimă oră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide