Cum arată cel mai ciudat BMW X5 din galaxie?

Autor: Promotor 21 ian. 2020 Știri auto

Cel mai ciudat BMW din galaxie a văzut lumina zilei în Republica Moldova. Ca să scape de mașină, fostul proprietar cerea, în urmă cu aproape patru ani, 12.500 de euro. Imaginile au revenit în atenție pe grupurile de profil, însoțite de glume.

Galerie foto

Cel mai ciudat BMW X5 din lume s-a vândut la Chișinău în 2016. A fost fabricat în 2006, a rulat 207.000 de kilometri și poartă o combinație de culori foarte îndrăzneață, roșu și negru. Bara din față, bara din spate, pragurile și jantele sunt roșii. La fel sunt și oglinzile și montanții față, iar logo-ul BMW de pe capotă este flancat de două aripi de liliac. “E mașina lui Batman”, au scris recent cei care au văzut fotografiile.

Printr-un miracol, capota și plafonul mașinii din anunț și-au păstrat vopseaua originală neagră. Sub capotă, se află un motor pe benzină de 3.0 litri, cuplat la o transmisie automata Tiptronic și la un sistem de tracțiune integrală xDrive.

Proprietarul a avut o misiune grea: să vândă ceea ce utilizatorii de Facebook care au văzut mașina o numesc “cel mai urât BMW din galaxie”. Dar se pare că a reușit, pentru că, la o verificare, anunțul din 2016 apare ca dezactivat.

În anunț scria că SUV-ul a primit revizii și reparații doar la service-uri autorizate și că a avut parte exclusiv de piese originale. Iar lista de dotări nu era deloc scurtă: aer condiționat automat, oglinzi electrice, tapițerie din piele, velur și textile, scaune încălzite, geamuri cu tentă închisă și oferă în preț trei seturi de anvelope: de iarnă, de vară și all season.

Contrar așteptărilor proprietarul nu a dat bani ca să fie scăpat de mașină. A cerut 12.500 de euro sau un schimb cu o Toyota Land Cruiser Prado, plus diferența. Nu știm cum s-a finalizat tranzacția, dar sperăm că următorul proprietar i-a arătat mașinii mai mult respect. Și mai puțin roșu!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide