Cum arată cel mai ieftin Tesla Cybertruck și ce poate să facă?

Autor: Elena Luchian 26 dec. 2019 Știri auto

Pentru cei care cred că Tesla Cybertruck este prea scump sau că au de așteptat prea mult până primesc mașina, apare o versiune mai ieftină și mai mică, dar la fel de capabilă. Modelul a făcut deja o demonstrație în offroad.

Tesla Cybertruck intră în producție abia în 2021. Pick-up-ul electric are un preț de pornire de 39.900 de dolari și a fost comandat deja de peste 200.000 de clienți.

Varianta de rezervă este una care se controlează cu o telecomandă. Are la bază un model Power Wheels, care a primit un body kit nou, realizat din spumă, care urmează liniile angulare ale versiunii originale construite de Tesla.

Materialul folosit se poate modela foarte ușor, asigurând, în același timp, rigiditatea necesară pentru a face vehiculul rezistent și robust, așa cum pare să fie și originalul dezvăluit cu o lună în urmă.

Tesla Cybertruck de jucărie are propulsie electrică, o imagine realistă care poate crea confuzie pentru cei care o văd pe internet și poate atinge o viteză maximă impresionantă: 96 km/h.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide