Cum arată cel mai luxos Mercedes Clasa V produs vreodată – Galerie FOTO

Autor: ProMotor 11 dec. 2019 Știri auto

Pentru cei care nu sunt satisfăcuți de calitățile și dotările unui Mercedes, tunerul canadian Becker Automotive Design oferă posibilități aproape nelimitate de personalizare pentru a crea cel mai luxos Mercedes Clasa V produs vreodată. Acestea nu sunt deloc ieftine, cele mai mic preț fiind de câteva ori mai mare decât al mașinii de bază.

Intră în Galeria FOTO

Mercedes Clasa V este, probabil, cel mai luxos vehicul pentru transportul persoanelor pe care-l oferă un producător auto. Cei de la Mercedes au declarat, nici mai mult nici mai puțin, că transporterul lor se dorește a fi o Clasă S a microbuzelor, iar noi suntem de acord că le-a reușit.

Totuși, trebuie să fim de acord că oameni diferiți au nevoi diferite și, oricât de bogat ar fi configuratorul Clasei V, sunt multe lucruri pe care Mercedes nu le poate oferi din fabrică celor care cumpără transporterul lor de lux. Pe această idee a înflorit o întreagă industrie care prepară mașini pentru gusturile selecte ale celor cu bani, în special pe continentul nord-american. Spre exemplu, Becker Automotive Design prepară mașini de lux produse de General Motors, Lincoln și Mercedes-Benz și le livrează oriunde în lume celor care-și permit serviciile lor.

Transformările operate de Becker Automotive Design nu sunt deloc ieftine, costurile pornind de la circa 200.000 de dolari și pot ajunge la jumătate de milion de dolari. Modificările operate costă, astfel, de câteva ori mai mult decât mașina de bază. Șefi de stat, oameni de afaceri și celebrități din întreaga lume au apelat la serviciile acestei case de tuning.

Mercedes Clasa V preparat de Becker Automotive Design include, printre altele, scaune individuale custom, care pot fi realizate pe conturul proprietarului cu materiale de cea mai bună calitate. Structura interioară a mașinii este realizată din materiale compozite, în timp ce mobilierul respectă cele mai înalte standarde din domeniu. Mașinile dispun de un sistem electric separat pentru compartimentul pasagerilor, care mai dispune de sistem de climatizare propriu, rețea electrică de 220 V (sau 110 V, la cerere) și alte dotări care pot fi personalizate de proprietar.

Intră în Galeria FOTO

La toate acestea se adaugă sistemul audio-video de înaltă calitate și desigur, Clasa V astfel preparată dispune de conexiune proprie la internet pentru cei care au nevoie de un birou mobil cu tot confortul necesar. Siguranța nu este în niciun fel compromisă, structura de rezistență fiind realizată din materiale certificate, în timp ce airbagurile cortină ale mașinii rămân în continuare operaționale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Becker Automotive Design



Comentarii
Inchide