Cum arată grila unui BMW X7 pe un BMW E30. Schimbarea care întrece orice imaginaţie – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

La apariţia noului BMW X7 mulţi iubitori ai mărcii germane au fost contrariaţi de mărimea grilei. Aceasta s-a mărit considerabil pe parcursul anilor. Pentru a ilustra schimbarea un jurnalist auto pe nume Jason Cammisa a mers chiar mai departe, şi a făcut efortul de a schimba grila lui X7 cu a unui BMW E30, şi viceversa, iar rezultatul este cel puţin amuzant. 

Chiar dacă nu este tocmai potrivit să comparăm cele două modele, deoarece fac parte din segmente diferite, nu putem să nu ne minuam de cum arată o grilă de X7 montată pe „un frate mai mic”.

Dar, da, proporţiile de design sunt puţin absurde. Grila lui X7 de care s-a tot vorbit pe Internet are 16 centimetri înălţime şi 32 centimetri lăţime. Fiecare producător de automobile şi-a dezvoltat modelele pentru a fi mai mari decât cele vechi. La BMW contrastul între vechi şi nou este evident.

GALERIE FOTO

Despre BMW X7

Partea frontală proeminentă, cu grila BMW foarte mare, oferă maşinii o prezenţă impresionată

Noul  BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

În acelaşi timp, trenul de rulare şi tehnologia şasiului evoluate ale X7 asigură competenţe off-road, confort excelent al călătoriei şi comportamentul agil pe şosea care defineşte BMW.Comentarii
Inchide