Cum arată grila unui BMW X7 pe un BMW E30. Schimbarea care întrece orice imaginaţie – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 iun. 2019 Știri auto

La apariţia noului BMW X7 mulţi iubitori ai mărcii germane au fost contrariaţi de mărimea grilei. Aceasta s-a mărit considerabil pe parcursul anilor. Pentru a ilustra schimbarea un jurnalist auto pe nume Jason Cammisa a mers chiar mai departe, şi a făcut efortul de a schimba grila lui X7 cu a unui BMW E30, şi viceversa, iar rezultatul este cel puţin amuzant. 

Chiar dacă nu este tocmai potrivit să comparăm cele două modele, deoarece fac parte din segmente diferite, nu putem să nu ne minuam de cum arată o grilă de X7 montată pe „un frate mai mic”.

Dar, da, proporţiile de design sunt puţin absurde. Grila lui X7 de care s-a tot vorbit pe Internet are 16 centimetri înălţime şi 32 centimetri lăţime. Fiecare producător de automobile şi-a dezvoltat modelele pentru a fi mai mari decât cele vechi. La BMW contrastul între vechi şi nou este evident.

GALERIE FOTO

Despre BMW X7

Partea frontală proeminentă, cu grila BMW foarte mare, oferă maşinii o prezenţă impresionată

Noul  BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

În acelaşi timp, trenul de rulare şi tehnologia şasiului evoluate ale X7 asigură competenţe off-road, confort excelent al călătoriei şi comportamentul agil pe şosea care defineşte BMW.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide