Cum arată încălţămintea produsă de Aston Martin – FOTO

Autor: Marius Vișan 12 iun. 2017 Știri auto

Automobilele de lux au devenit branduri care oferă pe lângă maşină şi ceasuri, valize şi alte accesorii pentru a-şi completa autovehiculele elegante. Cele mai noi produse au fost lansate de Aston Martin. Producatorul britanic a scos perechea perfectă de încălţăminte asortată cu noul DB11.

Încălţămintea din piele a fost realizată în colaborare cu producatorul italian de pantofi Hogan, şi se bazeaza pe modelul Olympia, la care a fost adougată amprenta Aston Martin. Acestea combină inserţii de plasă din nailon pentru un aspect mai sportiv, împreună cu elemente din piele, într-un stil rafinat.

Acestea vor fi disponibile în patru culori diferite. Numai 3.000 de perechi vor fi produse, iar preţul unei perechi va fi de aproximativ 400 de dolari.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide