Cum arată mâna lui Grosjean după accidentul care a şocat planeta. Francezul va rămâne pe viaţă cu semne – FOTO

Autor: ProMotor 13 ian. 2021 Știri auto

Romain Grosjean a scăpat în mod miraculos aproape nevătămat după ce monopostul său s-a izbit puternic de barierele de protecţie, la o viteză de 220 km/h, iar apoi s-a rupt în două şi a luat foc, la ieşirea din virajul al treilea al circuitului, în timpul Marelui Premiu al Bahrainului care a avut loc la sfârșitul lui noiembrie.

Atunci pilotul francez a reuşit să iasă sigur dintre resturile bolidului, fără leziune majore, doar cu arsuri la mâini şi o entorsă la gleznă. Mașina Haas în care se afla francezul de 34 de ani născut la Geneva a luat foc, după ce a lovit bariera de protecție la Bahrain Grand Prix.

Francezul Romain Grosjean va rămâne pe viaţă cu semne

Driver-ul de 34 de ani al echipei Haas a dezvăluit că gândul la copiii lui, care își vor pierde tatăl, l-a ajutat în momentele critice de după impactul devastator cu bariera de protecție.

La o lună şi jumătate de la acel accident, Grosjean şi-a reluat viaţa normală, dar ultima sa postare pe Twitter ne arată că, din păcate, francezul va rămâne pe viaţă cu urme ale accidentului, scrie Adevărul.ro. Asta pentru că mâna sa stânga arată destul de rău, după cum se poate vedea mai jos:

Intră în Galerie Foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter



Comentarii
Inchide