Cum arată mașina luptătorului de kickboxing Andrei Stoica. Numai cu el să nu te cerți în trafic – VIDEO

Autor: ProMotor 11 aug. 2020 Știri auto

Cei de la Custom Tuning i-au modificat mașina luptătorului de kickboxing Andrei Stoica. Trebuie să recunoaștem că acum mașina arată destul de intimidant.

Este vorba de un Range Rover complet negru. Oriunde te-ai uitat, mașina are accesorii complet negre: jante, grilă, caroserie, nimic nu face notă discordantă.

Nu știm cât l-au costat modificările, dar știm că, în România, acest model Range Rover are un preț de plecare de 88.000 de euro + TVA.

VIDEO

Despre Range Rover

Land Rover Range Rover (cunoscut în mod simplu ca Range Rover) este un vehicul utilitar sport de lux (SUV) de la Land Rover, o marcă a Jaguar Land Rover. Range Rover a fost lansat în 1970 de British Leyland. Între timp a ajuns la a patra generație. De asemenea, Jaguar Land Rover a extins utilizarea sub-marcii Land Rover Range Rover cu introducerea Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport.

Range Rover este construit pe o structură avansată de aluminiu, ce duce la o reducere a greutăţii cu până la 420 kg.

De asemenea, modelul este disponibil în 3 variante de motorizare: prima variantă constă într-un propulsor de 3 litri motorină, de 258 CP, în vreme ce a doua variantă este reprezentată de un motor de 4,4 litri tot motorină, de 339 CP. Cea de-a treia variantă este şi cea mai puternică, aceasta venind cu un motor Supercharge de 5 litri pe benzină, capabil de producerea a 510 CP.

În ceea ce priveşte interiorul, Range Rover are suprafeţe elegante care permit un grad ridicat de personalizare ce poate fi dezvoltată graţie unei game largi de opţiuni: 16 teme de culori interioare, 7 opţiuni de ornamente din lemn şi una din fibră de carbon, 3 culori pentru plafonul interior, dar şi plafon panoramic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Custom Tuning / YouTube



Comentarii
Inchide