Cum arată mașina personală a lui Elon Musk? Culoarea este unică!

Autor: George Cristea acum 4 luni Știri

Pe internet a apărut o Tesla Model S vopsită într-o culoare neobișnuită, despre care se speculează că ar fi mașina personală a lui Elon Musk. Mașina a fost fotografiată în parcarea rezervată managementului de la sediul SpaceX din Hawthorne, California.

Intră în Galeria FOTO

Anul trecut, Elon Musk a vorbit despre „cea mai avansată secție de vopsitorie” pe care urmează să o inaugureze la Gigafactory Berlin. Aceasta ar trebui să permită realizarea de vopseluri multistrat folosind o nouă tehnologie. „Gigafactory Berlin va avea cea mai avansată secție de vopsitorie, cu mai multe straturi de culori uluitoare, care se schimbă subtil în funcție de curbură” – scria Musk pe Twitter.

Potrivit celui mai controversat CEO din industria auto, Tesla dezvoltă o nouă culoare „roșu purpuriu adânc” (i-am putea spune „vișină putredă” în limbaj local), care a devenit favorita sa. Ulterior, o Tesla Model S vopsită într-o culoare neobișnuită, dar care corespunde descrierii lui Musk, a fost fotografiată în parcarea rezervată managementului de la sediul SpaceX din Hawthorne, California.

Mașina personală a lui Elon Musk are o culoare „prototip”

Mulți au făcut legătura între culoarea mașinii din fotografie și declarațiile lui Elon Musk și au speculat că aceasta ar fi noua culoare „roșu purpuriu adânc”. Musk însuși a confirmat că aceasta ar fi un „prototip al culorii” pe care Tesla o dezvoltă pentru viitoarea secție de vopsitorie.

Tesla nu are obiceiul de a introduce culori noi pentru mașinile sale. De fapt, este exact pe dos, producătorul american a scos din gamă mai multe culori de-a lungul anilor, pentru a optimiza producția și a simplifica reparațiile de tinichigerie.

Pentru a vedea ce a pregătit Tesla în materie de culori va trebui să mai așteptăm, având în vedere că noile nuanțe vor fi realizate exclusiv la Gigafactory Berlin, care nu a fost încă inaugurată. A patra fabrică Tesla este așteptată să livreze primele mașini începând cu vara anului viitor, primul model introdus în fabricație fiind Model Y.

Potrivit lui Elon Musk, secții de vopsitori avansate vor primi și alte fabrici Tesla, dar va mai dura. „Ca să clarific, Shanghai și Fremont vor fi actualizate în timp, dar e dificil să implementezi astfel de îmbunătățiri într-o secție aflată în funcțiune” – spunea Musk.Comentarii
Inchide