Cum arată modelul Lamborghini de 3 milioane de dolari pentru care ai nevoie de invitaţie – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 7 ani Știri auto

 


Acest Lamborghini Sesto Elemento de 3 milioane de dolari dă un nou sens conceptului de maşini de lux. 

Doar 20 de modele au fost puse în vânzare în 2011, iar la cumpărarea lor au fost invitaţi doar clienţii fideli Lamborghini, scrie Cars.barcroft.tv.

GALERIE FOTO

Capabil să ajungă la o viteză maximă de 352 de km/h, Sesto Elemento are un impresionant motor V10 de 5.2 litri, cu toate că greutatea totală a maşinii este relativ mică – 999 de kg. 

Componentele şasiului, caroseriei şi ale suspensie au fost realizate din fibră de carbon, iar mulţumită greutăţii scăzute Sesto atinge suta de km în doar 2.5 secunde.

Design-ul concentrat pe diminuarea greutăţii îi lasă puţin spaţiu pentru facilităţi, acesta fiind dotat doar cu sistem audio şi de aer condiţionat. 

În ciuda lipsei de dotări Sesto Elemento este unul dintre cele mai căutate Lamborghini. Principalele motive ar fi că face parte dintr-o ediţie limitata, precum şi designul său distinctiv.

David Jeffrey, un iubitor de maşini britanic, a reşit să facă un filmuleţ în timp ce se plimbă alături de proprietar, cu exclusivista maşină, pe străzile din Quatar. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide