Cum arată, de fapt, noua Kia Sportage? Producătorul a publicat primele poze reale

Autor: Elena Luchian 21 iul. 2021 Știri auto

Noua Kia Sportage a atras atenția ca un magnet din momentul prezentării oficiale. Cea prezentată este însă, versiunea care va ajunge doar pe piețe din Asia și din Statele Unite. Europenii mai au de așteptat. Dar cum arată mașina în realitate? Producătorul a publicat primele poze reale.

GALERIE FOTO

Cea de-a cincea generație Kia Sportage poate fi comandată deja în Coreea de Sud. Pentru a marca momentul lansării pe piață, Kia a publicat imagini reale cu noul său SUV.

Versiunea prezentată în imagini este una de top, cu o serie amplă de dotări. Sportage care va ajunge la clienții asiatici și americani măsoară 4.660 de milimetri în lungime, 1.865 de milimetri în lățime și 1.660 de milimetri în înălțime. Ampatamentul său este de 2.755 de milimetri. Modelul dedicat clienților europeni va avea proporții diferite. Rămâne de văzut însă, cât din designul prezentat va ajunge la versiunea europeană.

Imaginile publicate de sud-coreeni arată și diferența dintre bordul mașinii cu echiparea entry-level și cea cu echipare de top. Versiunea de bază nu va primi un ecran tactil, ci un display LCD monocrom. Cea de top va avea un instrumentar de bord digital și un ecran tactil, ambele cu o diagonală de 12,3 inci, unite sub un capac de sticlă. Versiunile intermediare sunt echipate cu un display tactil mai mic, flancat de butoane fizice.

Noua Kia Sportage pentru Europa va fi dezvăluită în toamnă

Este de așteptat ca Sportage european să primească aceeași parte frontală cu farurile care imită forma unui bumerang. Și celelalte elemente de design, mult mai simple, ar putea fi preluate de versiunea care va ajunge pe “Bătrânul continent”. Puțin probabil însă, ca aici să fie disponibil un Sportage cu ecranul monocrom.

Vom avea de așteptat până în toamna acestui an pentru a afla detaliile despre echipările disponibile. Tot atunci, vom afla motorizările pregătite pentru clienții europeni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide