Cum arată o Dacia Duster după 200.000 de kilometri. Merită să cumperi o astfel de mașină cu un kilometraj mare?

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

Dacia Duster este una dintre cele mai populare mașini printre cumpărătorii de autoturisme noi. Dar cum arată un model care a parcurs peste 200.000 de kilometri?

SUV-ul Duster este una dintre cele mai căutate mașini printre cumpărătorii români de mașini noi. Popularitatea sa este dată de faptul că este o mașină accesibilă, practică, capabilă să meargă bine în teren accidentat. De-a lungul carierei sale, Duster a trecut prin două generații și diferite configurații.

A doua generație a fost lansată în anul 2017, aducând îmbunătățiri semnificative față de modelul original. SUV-ul autohton poate fi cumpărat în diverse configurații, cu motor pe benzină sau diesel, cu transmisie manuală sau automată.

Cât costă o Dacia Duster cu peste 200.000 de kilometri la bord?

Mașina în cauză este vândută de BT Leasing și este fabricată în anul 2018. Mașina are la bord 208.871 de kilometri și se prezintă, în continuare, într-o condiție bună, chiar dacă are urme de uzură specifice.

Sub capotă se află un motor de 1,5 litri pe motorină, care produce 109 cai putere și este conectat la o cutie manuală cu șase rapoarte. Puterea motorului ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Mașina are urme de uzură specifice unei astfel de kilometraj, dar nimic care să afecteze funcționalitatea mașinii. La exterior există câteva zgârieturi, iar partea inferioară a barei de protecție din față este crăpată.

Interiorul din material textil încă arată bine, dar există urme de uzură pe schimbător sau pe volan. Acestea sunt perfect normale, mai ales la o mașină care a parcurs peste 200.000 de kilometri.

Printre opțiunile pe care această mașină le are se numără: aerul condiționat, geamurile electrice, oglinzile electrice, proiectoare de ceața, închiderea centralizată, jante din aliaj, computer de bord, faruri reglabile electric, pilot automat, volan reglabil cu comenzi, cotiera și sistemul Start/Stop. Mașina vine și cu un set de anvelope de iarnă.

Prețul cerut pentru acest exemplar de Dacia Duster este de 15.351 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut alături de echipa WASD.ro, acolo unde a acumulat experiență în redactarea materialelor. Pasiunea l-a condus către domeniul în care a vrut dintotdeauna să activeze, anume în ... citește mai mult

Comentarii
Inchide