Cum arată o maşină nemuritoare. Prezentare Mercedes-Benz 300 d vechi de 37 de ani – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 iul. 2019 Știri auto
Cum arată o maşină nemuritoare. Prezentare Mercedes-Benz 300 d vechi de 37 de ani – VIDEO

Persoanele în vârstă au adesea tendinţa să se plângă că lucrurile noi nu se mai fabrică cum se fabricau pe vremuri. Aici intră şi maşinile. Ce-i drept lucrurile au evoluat în decursul anilor, iar producătorii auto au tot micşorat cantităţile materialelor fie pentru a reduce costurile, fie pentru a face maşina mai uşoară ca şi greutate.

Ca o consecinţă, maşinile au devenit şi mai fragile în sensul că nu mai rezistă atât de mult în timp. Nu este cazul acestui Mercedes-Benz 300 D, care deşi are 37 de ani a rezistat foarte bine.

Cei de la canalul de YouTube TFLclassics i-au făcut o prezentare şi se declară uimiţi de cât de bine s-a păstrat maşina, dar şi de modul cum erau construite maşinile acum 37 de ani.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide