Cum arată o Mazda RX-7 după ce a stat câțiva ani pe fundul unui lac

Autor: ProMotor 31 mart. 2020 Știri auto

Nu toate mașinile sport ajung să primească atenția pe care o merită. Unele sunt abandonate în parcări, sau chiar lăsate să putrezează în garaje improvizate, pe când altele sunt chiar aruncate în albia râurilor, cum ar fi această Mazda RX-7 din prima generație.

Adventures with Purpose, un canal de YouTube specializat în recuperarea autoturismelor abandonate sub apă, a mers undeva pe râul Tualatin, regiunea Oregon, SUA. Acolo au găsit nu mai puțin de șase vehicule: RX-7 menționat anterior, un Mustang Mach 1 din 1973, trei camioane și încă o mașină care a rămas neidentificată.

GALERIE FOTO

Pentru a scoate Mazda RX-7 a fost chemat un camion cu platformă. Mașina era poziționată cu roțile în sus, așa că echipa a trebuit să o așeze pe roți înainte de a o scoate.

Evident, mașina se afla într-o stare deplorabilă din moment ce a stat câțiva ani sub apă. Acoperișul era afectat, iar vopsea roșie vizibil deteriorată. Chiar și așa, mașina încă mai avea roți și accesoriile interioare.

Din păcate, echipa nu a reușit să deschidă capota, ceea ce înseamnă că nu se știe dacă mașina era dotată cu celebrul motor rotativ.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide