Cum arată o Skoda Fabia pregătită pentru poliția din Marea Britanie

Autor: Cristian Gubandru 27 mart. 2022 Știri auto
Cum arată o Skoda Fabia pregătită pentru poliția din Marea Britanie

Un autoturism „de oraș” din clasa supermini s-ar putea să nu sune ideal pentru o mașină de poliție, dar asta nu a împiedicat-o pe Skoda să dezvăluie o Fabia de a patra generație special pregătită pentru poliția din Marea Britanie.

Modelul este cea mai recentă adăugare în flota de vehicule pentru servicii de urgență, alături de Kodiaq vRS, Enyaq iV complet electric și alte modele.

Skoda spune că Fabia a făcut parte din flotele de poliție încă de la prima generație și descrie cel mai recent model drept „mașina ideală pentru forțele de poliție din Marea Britanie, fie pe străzile orașului, fie pe șoselele de țară”.

Într-adevăr, noua Fabia este mai mare, mai sigură și mai bine echipată în comparație cu predecesorii săi, așa că bănuim că ofițerii de poliție vor fi încântați.

Motorizări Skoda Fabia

Noua Fabia este disponibilă cu patru motoare pe benzină cu puteri între 79 CP (80 CP) și 148 CP (150 CP).

Cea mai puternică Fabia are motorul de 1.5 litri TSI. Puterea este trimisă către puntea față printr-o transmisie DSG cu 7 trepte care permite o accelerare de 0-100 km/h (0-62 mph) în 8 secunde și o viteză maximă de 225 km/h (140 mph).

Conversia mașinii de poliție a inclus un livery albastru și galben, un sistem de iluminat montată pe acoperiș, LED-uri intermitente suplimentare pe grilă și bara de protecție, plus o sirenă. În interior, Skoda a integrat platforma de comunicare a serviciilor de urgență în ecranul tactil de 9,2 inch al infotainmentului, în timp ce șoferul va avea acces și la panoul de instrumente digital Virtual Cockpit de 10,25 inch.

Fabia este suficient de sigura, după cum demonstrează ratingul de cinci stele EuroNCAP și cele nouă airbag-uri.

Skoda oferă conversii personalizate pentru flotele de servicii de urgență, oferind conversia, recuperarea în caz de avarie, service, întreținere și reparații într-un singur pachet.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide