Cum arată OZN-ul construit de Audi pentru un film cu Will Smith? VIDEO

Autor: Elena Luchian 27 nov. 2019 Știri auto

Audi a construit o mașină-OZN special pentru un film animat, în care personajul principal este interpretat de Will Smith. Actorul american care a condus conceptul Audi RSQ în “I, Robot” și primește acum versiunea electrică RSQ E-Tron.

Conceptul își va face apariția în “Spies in Disguise” și este creat special pentru această producție. Modelul a fost desenat în colaborare cu Studiourile Blue Sky și pare inspirat de un R8 din viitor. Ce îl face să fie diferit de supercar-ul companiei de la Ingolstadt patru cercuri este faptul că noul concept are propulsie electrică.

GALERIE FOTO

Audi RSQ E-tron Will Smith 1 (4)

Imaginile făcute publice de Audi arată și o cabină futuristă. Spionul interpretat de Will Smith va avea parte de o hologramă care joacă rolul instrumentarului de bord, proiectată în câmpul vizual al șoferului. Alte informații relevante sunt redate pe un display cu dispunere orizontală, extrem de îngust, în timp ce un ecran tactil aflat deasupra consolei centrale pare să arate navigația și funcțiile sistemului multimedia.

Ca și RSQ din “I, Robot”, RSQ E-Tron este complet autonom, iar Audi echipează mașina cu o funcție “power boost”, care îi asigură un comportament super dinamic, așa cum modul Boost o face la modelul de serie E-Tron, prezentat în toamna anului trecut. În acest mod, SUV-ul pus în mișcare de două motoare electrice, beneficiază de aportul a 408 cai putere și 664 Nm, pe o durată limitată de timp, 8 secunde.

Audi RSQ E-Tron și Will Smith vor ajunge pe marile ecrane luna viitoare. Premiera filmului “Spies in Disguise” este programată pentru 25 Decembrie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LFJWxZiwt9g&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi



Comentarii
Inchide