Cum arată şi când va fi deschis primul punct de frontieră pe autostradă dintre România şi Ungaria

Autor: Iulian Dnistran 28 mai 2015 Știri auto

Se lucrează intens la primul punct vamal din România prin care poţi ajunge în Vest fără să părăseşti autostrada, şi anume în apropierea localităţii Nădlac, acolo unde Autostrada A1 face legătura cu autostrada M43 din Ungaria.

Potrivit CNADNR, construcţia punctului de frontieră va fi finalizată până la sfârşitul lunii iunie, în vreme ce conexiunea dintre autostrada românească şi cea maghiară va fi făcută după data de 10 iulie 2015, scrie Radio România Actualităţi. Tot la sfârşitul lunii iunie va fi deschis şi tronsonul de autostradă de aproximativ 10 km dintre Arad şi Pecica.

Conform companiei naţionale de drumuri, partea maghiară va fi gata până în 15 iunie, însă legistlaţia din Ungaria spune că trebuie făcute teste pe orice tronson nou de autostradă pentru aproximativ o lună de zile.

Aici va fi amplasată noua vamă dintre România şi Ungaria, care va deveni cea mai mare din ţara noastră, cu o suprafaţă de aproximativ 22 de hectare

În continuare, câteva poze de la faţa locului, în care se poate vedea că lucrările sunt foarte aproape de final. Sursă foto: peundemerg.ro.

Ieşirea către localitatea Nădlac

Înainte de punctul vamal a fost amenajată o parcare imensă pentru vehiculele comerciale

Acolo unde se văd panourile electronice e deja Ungaria

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide