Cum arată și câți kilometri are cea mai ieftină Dacia Logan vândută pe OLX

Autor: ProMotor 27 ian. 2020 Știri auto

Dacia Logan este una dintre cele mai populare mașini din România.

Este accesibilă ca preț, încăpătoare, decentă la capitolul fiabilitate, și nici nu putem spune că arată foarte rău ca design. Nici pentru ofertele second hand interesul nu este scăzut, așa că pe site-urile de vânzări există numeroase anunțuri cu mașini la mâna a două, care se vând la prețuri pentru toate buzunarele.

O Dacia Logan SH se vinde cu 500 de euro

În acest moment, cea mai ieftină Dacia Logan se vinde cu 500 de euro (aproximativ 2.400 de lei).

Proprietarul ei este din Craiova, iar mașina a parcurs până în prezent puțin peste 376.000 de km. Este vorba de un Logan fabricat în anul 2007. Proprietarul menționează în anunț că mașina este destinată pentru obținerea voucherului Rabla, iar asta ne dă de înțeles că este destul de uzată, dar funcțională. La centrele de casat Rabla regula este ca mașinile să intre pe poartă pe propriile roți, altfel nu sunt acceptate.

Mașina are culoare galbenă, ceea ce înseamnă că se poate să fi fost folosită ca taxi, iar drumurile pline de gropi din România să o fi uzat peste măsură. Mai vedem ceva urme de rugină pe la aripi și uși.

La interior se poate vedea că proprietarul a avut o minimă grijă să acopere tapițerie cu huse, dar asta înseamnă că sub pânza albă se află pete destul de urâte.

O vorbă din popor spune: „Prost nu-i ăla care cere, prost e ăla care dă”, așa că nu putem să insinuăm nimic despre acest anunț, însă, în general, nu recomandăm cumpărarea unei mașini la mâna a doua. Tentanția unei mașini la mâna a doua poate fi mare pentru mulți români, mai ales că puterea de cumpărare a multora dintre concetățenii noștrii este destul de mică.

Totuși, dacă decideți să cumpărați o mașină rulată, asigurați-vă că este într-o stare bună (cel puțin vizual), nu are urme de rugină, nu arată excesiv de uzată și nu a fost implicată în accidente.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX.RO



Comentarii
Inchide