Cum arată și ce opțiuni are cea mai scumpă Dacia Logan la ora actuală pe Autovit. Nici măcar nu e nouă!

Autor: Elena Luchian 13 ian. 2020 Știri auto

Cea mai scumpă Dacia Logan disponibilă la ora actuală pe Autovit costă nu mai puțin de 14.280 de euro și nici măcar nu este nouă. Este vorba despre un Logan MCV Stepway cu motor 1.5 dCi.

Galerie foto

Mașina vine cu linia de echipare Techroad, lansată de Dacia anul trecut, și poartă vopseaua Rouge Fusion, disponibilă în premieră la Logan. Sub capota sa, lucrează motorul diesel 1.5 dCi cu 95 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală.

Modelul este vândut de un dealer autorizat din Odorheiu-Secuiesc, județul Harghita, și își trece în cont dotări de top: are aer condiționat automat, navigație, senzori de parcare, geamuri electrice în față și în spate și cruise control cu limitator de viteză.

Lista lungă de dotări cuprinde și un volan multifuncțional, alarmă, bare longitudinale pe acoperiș, airbag-uri frontale și laterale. Are lumini de zi cu tehnologie LED, conexiune prin Bluetooth și oglinzi electrice și încălzite.

Echiparea Techroad îi aduce și elemente decorative de culoare roșie la interior, dar și logo-ul Dacia, tot de culoare roșie, pe jantele din aliaj, de 16 inci.

Logan-ul MCV, cu numere roșii și cu an de fabricație 2019, a rulat deja 896 de kilometri. Vânzătorul a bifat greșit tipul de caroserie, iar MCV-ul este vândut ca fiind un sedan.

Cumpărătorul celui mai scump model Dacia de pe Autovit va beneficia de o garanție de 36 de luni sau 100.000 de kilometri și poate achiziționa mașina prin credit sau leasing.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide