Cum arată standul Dacia de la München în care este prezentat noul Jogger

Autor: Cristian Agatie 07 sept. 2021 Știri auto

Salonul Auto de la München și-a deschis marți porțile pentru vizitatori, iar Dacia este unul dintre puținii producători auto care au ales să participe la ediția inaugurală. Iată cum arată standul Dacia de la München în care este prezentat noul Jogger.

Intră în Galeria FOTO

Reinventarea salonului auto de la Frankfurt a rezultat în salonul de mobilitate de la München, prin care organizatorii au dorit extinderea ariei de interes. Abordarea este, de asemenea, nouă, cu spații expoziționale atât în hale clasice, cât și în diferite zone ale orașului, care să permită unui public cât mai larg să ia contact cu exponatele. Dacia a profitat de această oportunitate pentru a amenaja un stand neconvențional pentru lansarea cui public a modelului Jogger.

Prezența Dacia la München este una spectaculoasă, începând cu instalarea lui Jogger pe o platformă plutitoare pe lacul de la intrarea în centrul expozițional Messe München. Dacia numește acest display Lake Camp, și acesta este completat din standul din centrul orașului, care a fost botezat Base Camp. Caracterul înclinat spre aventură al noului model este scos astfel în evidență prin denumirile celor două locații, care fac trimitere la taberele de antrenament din sistemul militar.

Cum arată standul Dacia de la München. Toată lumea va admira noul Jogger!

Lake Camp este, fără doar și poate, locul perfect pentru promovarea lui Jogger. Toți vizitatorii IAA Mobility vor intra la salon trecând pe lângă cel mai nou model Dacia. Dacia Lake Camp va fi deschis pe toată perioada de desfășurare a salonului, între 6 și 12 septembrie.

Totuși, Base Camp este standul principal al mărcii românești, acolo unde va fi expusă întreaga gamă Dacia și unde vor avea loc principalele activități. În afară de Jogger, vizitatorii vor putea lua contact cu noul Duster, modelele Sandero și Sandero Stepway, dar și cu primul model electric, Spring. Cum Dacia Logan nu se comercializează pe multe piețe din vestul Europei, acesta lipsește de la stand. Păcat, pentru că este unul dintre cele mai reușite modele din istoria Dacia.

Vizitatorii Base Camp se vor putea înscrie pentru a testa un număr de 15 mașini Dacia Spring, primul model electric al mărcii. Testul se va desfășura pe traseul care leagă centrul expozițional de centrul orașului München, botezat de organizatori Blue Lane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide