Cum arată un Lamborghini Aventador acoperit cu două milioane de cristale Swarovski – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Cei care s-au plimbat prin cartierele Chelsea şi Knightsbridge din Londra au avut ocazia, vara asta, să vadă unele dintre cele mai luxoase maşini. Thesun.co.uk a surprins într-o galerie foto câteva dintre aceste maşini. Printre ele vedem un Bugatti Chiron de 2,5 milioane de lire sterline, sau un Rolls-Royce Dawn de 280.000 de lire sterline şi Porsche 911 GT3 de 140.000 de lire sterline. 

GALERIE FOTO

Luxul unei moldovence de la Londra i-a şocat pe britanici  

Printre ele s-a aflat şi un Lamborghini Aventador acoperit cu cristale Swarovski. Maşina atinge o viteză maximă de 217 km / h şi a fost acoperită cu peste două milioane de cristale Swarovski, inclusiv pe acoperiş şi chiar pe grila din faţă. 

Maşina aparţine fotomodelului Daria Radionova, şi nu este pentru prima dată când tânăra de 24 de ani şi-a scos în public supercarurile acoperite cu bijuterii.

VIDEO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide