Cum arată Vision Mercedes Simplex, conceptul care face legătura între istoria mărcii Mercedes şi viitorul său – Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie acum 10 luni Știri

Intră în galeria foto

Sursa de inspiraţie pentru Vision Mercedes Simplex este monopostul Mercedes 35 PS din 1901, o maşină care a dominat cursele Race Week de la Nisa. 118 ani mai târziu, Mercedes se întoarce la Nisa pentru a aduce un omagiu istoriei mărcii Mercedes.

Vision Mercedes Simplex reprezintă o pledoarie puternică pentru lux şi inovaţie ca parte a ADN-ului mărcii Mercedes-Benz. Potrivit şefului de design al mărcii germane, Gorden Wagener, conceptul „simbolizează transformarea luxului la Mercedes-Benz”.

Conceptul este un model cu două locuri şi roţi aparente, sistem de propulsie alternativ, o interfaţă om-maşină revoluţionară şi un design care-ţi taie respiraţia. Interiorul are ca sursă de inspiraţie motocicletele şi designul nautic, în timp ce lumea modei este prezentă prin accesoriile exclusive.

Interfaţa de utilizator reprezintă viziunea Mercedes-Benz despre luxul digital, şoferului fiindu-i prezentate exclusiv informaţiile relevante la un moment dat. Combinaţia dintre frumuseţea mecanică şi conţinutuil digital inteligent este descris de designerii Mercedes-Benz cu termenul „hyoer analogue”. 

Intră în galeria foto

 Comentarii
Inchide