Cum descriu englezii viaţa la bordul modelului Dacia Logan MCV – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2019 Știri auto
Cum descriu englezii viaţa la bordul modelului Dacia Logan MCV – VIDEO

Europenii iubesc Dacia, britancii în special sunt înnebuniţi după Duster datorită preţului decent, însă nici celelalte modele nu au trecut neobservate.

Logan MCV, de exemplu, a fost testat îndeaproape de cei de la AutoTrader, iar concluzia este favorabilă mărcii din România: Dacia este o marcă acesibilă, de încredere, care nu încearcă să pară ceea ce nu este şi care te face să te simţi mult mai inteligent. De ce mai inteligent? Pentru că după ce o cumperi îţi dai seama că a intrat în posesia unui lucru care la alţi producători era mult mai scump. 

Varianta recomandată – nivelul de echipare Essential cu motor TCe 90

Preţul ei (în Anglia) este de 10,495 de lire sterline (aproximativ 11,650 de euro), iar pentru aceşti bani clientul primeşte un motor în trei cilindri pe benzină TCe 90 de 90 de CP, cutie de viteze manuală şi tracţiune faţă. Cele mai importante dotări sunt: aer condiţionat manual, conexiune USB şi închidere centralizată.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide