Cum este capturat un șofer recalcitrant suspect de coronavirus? VIDEO

Autor: Promotor 29 feb. 2020 Știri auto

Un șofer recalcitrant suspect de coronavirus a fost reținut cu forța de trupele SWAT la un punct de control de pe o autostradă din China și dus la spital. Scenariul este o simulare. Autoritățile locale fac eforturi pentru a ține sub control virusul care a omorât acolo peste 2.800 de oameni. Aproape 80.000 de chinezi au fost infectați.

Galerie foto

Imaginile arată cum un polițist îi face semn șoferului să oprească. Acesta este verificat cu un termometru special, care indică unul dintre principalele simpotme ale coronavirusului: febră.

Coordonatorul echipei de intervenție, însoțit de un bărbat care ține un scut de plastic, îl somează pe șofer să coboare din mașină. Acesta refuză să urmeze indicațiile și încearcă să plece. Calea îi este blocată cu un obstacol improvizat, în care au fost montate cuie, care sunt menite să-i spargă anvelopele și de o autospecială de poliție.

În imagini se vede cum conducătorul auto iese furios din mașină, își dă masca jos, dar membrii trupei SWAT (Special Weapons and Tactics) nu stau la discuții. Îl prind aruncându-i o plasă pe cap, îl imobiliezează și îl duc la salvare.

După ce acesta este preluat de medici, cei care au intervenit pentru capturarea sa trec printr-un proces complex de dezinfectare. Și mașina este stropită cu o soluție dezinfectantă și preluată de o persoană care poartă mască și costum de protecție.

Pentru a nu produce panică în rândul celor care asistă la capturarea șoferului necooperant, doi membri ai trupelor SWAT țin o pancartă care anunță că este vorba despre un exercițiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide