Cum funcţionează sistemul de infotainment de pe noul Audi Q7. VIDEO

Autor: Iulian Dnistran 15 ian. 2015 Știri auto
Cum funcţionează sistemul de infotainment de pe noul Audi Q7. VIDEO

Noul Audi Q7 a apărut la zece ani de la prezentarea primei generaţii, aşa că ar trebui să fie impresionant, cel puţin la partea de tehnologie.

Videoclipul de mai jos, realizat de americanii de la Kelley Blue Book în timpul Consumer Electronics Show (CES) 2015, ne arată cum funcţionează sistemul de infotainment din noua generaţie Audi Q7.

Pentru început, există un touchpad mai mare ca la modelele actuale, care oferă feedback haptic la apăsările degetelor. Apoi, ecranul care iese din planşa de bord de fiecare dată când porneşti motorul pare mic, dar de fapt are o diagonală de 8,3 inci – suficient pentru o maşină din 2015. Totodată, pe lista de opţionale se va afla ecranul care ţine locul cadranelor de bord – acelaşi ca la noul TT, precum şi cele două tablete detaşabile pentru pasagerii din spate, care sunt integrate cu sistemul multimedia al maşinii.

Un lucru interesant e că maşina are deja suport pentru tehnologiile Android Auto şi Apple CarPlay, astfel că poţi să foloseşti comenzile de pe consola centrală pentru a controla aplicaţiile de pe telefon. Mai mult, potrivit domnului care face prezentarea în videoclip, noul Audi Q7 va putea fi dotat cu un hotspot wireless, astfel că o să îţi poţi conecta orice gadget la internet în maşină.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide