Cum pot fi plătite în rate, fără dobândă, poliţele RCA

Autor: Cristian Gubandru 19 apr. 2022 Știri auto

Poliţele de asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) pot fi plătite în rate, fără dobândă, prin intermediul Autodeal, aplicația de gestionare a costurilor și obligațiilor auto, care a introdus opțiunea în parteneriat cu TBI Bank.

Decizia vine în sprijinul utilizatorilor aplicației, în contextul majorării prețurilor pentru polițele de asigurare de Răspundere Civilă Auto.

Reprezentanții platformei estimează că aproximativ 20% din totalul polițelor RCA vândute anul acesta vor fi achitate în rate. Timpul de răspuns pentru aplicația de finanțare este mai mic de 10 minute.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

„În contextul menținerii actualelor costuri pentru polițele RCA, ne așteptăm ca aproximativ 20% din totalul acestora să fie plătite în rate de utilizatorii Autodeal și, mai mult, estimăm o creștere a numărului de polițe încheiate pe 1 an, pentru care șoferii trebuie să achite o sumă mai mare, dar care pot fi accesate în rate, în detrimentul celor încheiate pe o lună sau 3 luni”, spune Sandu Băbășan, partener Autodeal.

Compania a atras, anul trecut, o investiție de 450.000 de euro, aplicația fiind, în prezent, evaluată la 3 milioane de euro

„Parteneriatul între Autodeal și TBI Bank presupune facilitarea achiziției polițelor RCA în 4 rate fără dobândă, prin intermediul soluției > oferită de TBI Bank. Soluția de finanțare este 100% online, fluxul este complet digitalizat și automatizat, iar timpul de răspuns pentru aplicația de finanțare este de până la 10 minute”, spune Mihai Cringasu, Senior Partner Success Manager la TBI Bank.

Compania estimează o triplare a numărului de polițe RCA

Pentru 2022, compania estimează o triplare a numărului de polițe încheiate prin aplicație, la peste 5.000, în contextul în care vizează ca, la final de an, numărul de descărcări ale aplicației să depășească 300.000, față de 120.000, în prezent.

La finalul anului trecut, compania a atras o investiție de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea de noi parteneri strategici, aplicația fiind, în prezent, evaluată la 3 milioane de euro.

Autodeal își propune creșterea accelerată de noi utilizatori și poziționarea pe piață ca principalul jucător pe acest segment, concomitent cu introducerea serviciilor de rezervări, de asistență rutieră, leasing, parking și, pe termen lung, realizarea unui marketplace, unde vor fi comercializate, pentru început, anvelope și accesorii auto. Autodeal se va dezvolta în continuare punând accentul pe sectorul green cars, rent a car (oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a închiria mașini direct din aplicație) și last mile mobility.

„Suntem în faza finală de testare a implementării soluțiilor de leasing auto și a programărilor în service/stații ITP. De asemenea, estimam că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa și posibilitatea achiziționării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor”, mai spune Sandu Băbășan, partener Autodeal.

Autodeal integrează cel mai mare număr de servicii și permite utilizatorilor setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, CI și permis de conducere, plata de taxe și amenzi, achiziția de roviniete, achiziția de polițe RCA și asigurări de călătorie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide