Cum scoți din zăpadă o Dacia Duster blocată acolo?

Autor: Elena Luchian 14 ian. 2020 Știri auto

Au rămas blocați cu Dacia Duster în zăpadă, iar situația părea foarte complicată. După ore întregi de eforturi în frig, cei doi curajoși plecați să demonstreze abilitățile mașinii, au cerut ajutor. Cum a decurs operațiunea de salvare a Duster-ului?

Galerie foto

Un Mitsubishi Shogun a venit să tracteze SUV-ul românesc. A încercat să tracteze mașina din spate, pentru că poziția vehiculului blocat nu permitea tractarea din față.

Din păcate, traiectoria Duster-ului a fost o simplă alunecare în lateral, prin zăpadă, fără șanse de a fi trasă înapoi pe cărare. A ajuns însă, într-o poziție mai bună, în care avea șanse să prindă aderență și să se poată întoarce. Ceea ce a și reușit, după o nouă intervenție cu lopețile.

Și cea de-a doua tentativă de a trage Duster-ul din zăpadă, de data aceasta cu fața, a fost sortită eșecului. Salvatorii aveau nevoie de o frânghie mai lungă.

Zăpada moale și foarte mare, denivelările create chiar de roțile sale și de cele ale mașinii salvatoare le-au pus obstacole curajoșilor.

Cum s-a încheiat operațiunea de salvare, vedeți în filmarea realizată de curajoșii plecați cu Duster-ul… afară la zăpadă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide