Cum se face o fraudă la asigurări? Doi șoferi își caută o victimă. FOTO și VIDEO

Autor: Elena Luchian 20 dec. 2019 Știri auto

Un șofer de camion a depistat doi alți conducători auto care încercau să facă o fraudă la asigurări. Cei doi vânau o mașină fără cameră video, pe o autostradă din statul american Illinois.

Intră în galeria foto

Planul era să intre amândoi în fața celui de-al treilea vehicul și să frâneze brusc, așteptându-se astfel să fie loviți din spate și să ceară daune consistente asiguratorului.

Șoferul unui camion are imaginile înregistrate pe camera de bord. O cameră pe care cei aflați la volanul unei Toyota RAV4 argintie și al unui pick-up Chevrolet negru, care vânau o victimă, nu au văzut-o până târziu. Pe o autostradă acoperită de zăpadă, aceștia au încercat să intre în fața lui.

Imaginile arată că aceștia au câteva tentative de a provoca un accident, dar șoferul care a înregistrat totul s-a prins că este vânat și a accelerat. Atunci când a tras pe dreapta ca să-și șteargă oglinzile de zăpadă, și aceștia au redus viteza și chiar au oprit.

Cei doi din Toyota și din Chevrolet au reluat încercarea, dar șoferul care le-a înțeles intențiile a accelerat din nou, pentru a nu-i lăsa pe amândoi să intre în fața lui.

Ulterior, cei doi au observat camera din parbriz și au abandonat, plecând în căutarea unei alte victime. Și-au găsit una câteva secunde mai târziu. Aceștia au intrat în fața unei limuzine de culoare albă. Toyota argintie a frânat brusc, la fel a făcut și pick-up-ul, fără să lovească mașina din fața sa. În schimb, pick-up-ul a fost lovit din spate de sedanul alb și l-a împins în SUV-ul Toyota din fața sa, provocând pagube serioase.

În comentariile de sub filmarea postată pe YouTube, șoferul de camion, care a scăpat de cei doi rău-intenționați, a raportat tentativa celor doi de a face o fraudă la asigurări poliției rutiere. Acesta spune că făptașii au fost arestați pentru condus iresponsabil.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6vIQR61uj10&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide