Cum se fură un Range Rover Evoque în 2017 – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Cum se fură un Range Rover Evoque în 2017 – VIDEO

Portarul naţionalei Braziliei, Jefferson de Oliveira Galvao, i-a fost furată maşina la Rio de Janeiro.

Atletul în vârstă de 34 de ani se îndrepta spre Botafogo, în dimineaţa zilei de duminică, când o maşină s-a oprit în faţa lui din care patru bărbaţii înarmaţi au coborât.

Unul dintre atacatori a îndreptat pistolul spre şofer, în timp ce al doilea poate fi văzut în spatele Range Rover-ului. Incidentul a fost filmat de o cameră de luat vederi montată pe una din cladirile din zonă. În el îl vedem pe Jefferson cum este forţat să iasă din vehiculul său, cum este îngenuncheat cu mâinile în aer, în timp ce hoţii aleargă spre SUV. 

Potrivit presei locale, Range Rover Evoque a fost găsit mai târziu în acea zi, în timpul unui raid, dar nu se ştie dacă hoţii au fost prinşi. 

„Din păcate, am devenit o altă victimă a violenţei care domină oraşul nostru. Mergeam să mă antrenez cu Botafogo, când am fost oprit de oameni înarmaţi, care intenţionau să-mi fure maşina şi lucrurile personale”, a scris Jefferson pe Facebook nu după mult timp după incident. 

VIDEO



Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide