Cum se poate termina o liniuţă la 160 km/oră, după ce s-a consumat alcool – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 oct. 2019 Știri auto

Datele oficiale arată că un tânăr de 22 de ani din Sarasău care conducea un autoturism BMW pe strada Făget din Sighet, într-o curbă la dreapta a încălcat marcajul continuu şi a intrat în depăşirea unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Sighet, informează sighet247.ro.

„Întrucât nu a păstrat distanţa laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune. După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecţie a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz şi stâlpul de susţinere a reţelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul a decedat. Celălalt autoturism a derapat şi s-a izbit de un stâlp al reţelei electrice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, cae a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cei doi tineri aveau dreptul de a conduce suspendat. Martorii spun că cei doi tineri făceau „liniuţe” şi aveau peste 160 km/oră. Poliţiştii continuă cercetările şi s-a deschis dosar penal. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide