Cum se schimbă uleiul la un Rolls-Royce Phantom – VIDEO

Autor: ProMotor 08 iul. 2019 Știri auto
Cum se schimbă uleiul la un Rolls-Royce Phantom – VIDEO

Rolls-Royce Phantom este oferit de la preţuri începând cu 450.000 de euro şi persoanele care cumpără această maşini cu siguranţă cu vor avea niciodată grija operaţiunilor de service, pentru că cel mai probabil vor avea pe cineva care să se ocupe de întreţinerea corespunzătoare a maşinii.

Ce este suprinzător este faptul că, alături de uneltele potrivite, oricine poate efectua o operaţiune banală precum schimbul de ulei la un Rolls-Royce Phantom.

Chiar dacă pare o operaţiune banală, de obicei un schimb de ulei este ceva simplu doar la maşinile obişnuite. La cele exotice, precum Bugatti Veyron, orice operaţiune de service, chiar şi cele banale, se efectuează foarte dificil. Însă acesta nu este şi cazul lui Phatom, iar aici probabil trebuie să le mulţumim celor de la BMW.

Astfel, schimbarea uleiului la un Phantom se face ca la orice alta maşină de zeci de ori mai ieftină. Trebuie doar localizat buşonul băii de ulei, scurs uleiul, schimbat filtrul de ulei, apoi adăugat uleiul nou. Fiind vorba de un motor mare, Rolls-Royce Phantom are nevoie de aproape 8 litri de ulei.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide