Cum va arăta ediţia limitata Sandero. Doar 150 de bucăţi vor fi produse

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2017 Știri auto

Comunitatea Dacia s-a adunat duminică, 25 iunie, pentru al nouălea picnic anual al mărcii. Aproape 10.000 de oaspeţi s-au adunat la Domaine de Courson, la sud de Paris, pentru a participat la evenimentul care a devenit deja o tradiţie. Programul a inclus un picnic şi alte activităţi precum fotbal, alpinism, cursă de bărci controlate de la distanţă, salturi extreme şi concerte. 

GALERIE FOTO

Cu această ocazie iubitorii mărcii au fost invitaţi să voteze care va fi modelul unui Sandero Stepway ce urmează să apară într-o ediţie limitată de 150 de bucăţi.

Aşadar trei modele Sandero Stepway – fiecare cu un nou look: City, Navy şi Pop Art – au fost supuse la vot.

Votul va continua pe facebook şi pe site-ul Dacia până în data de 12 iulie 2017.

150 de exemplare ale modelului care câştigă cele mai multe voturi vor fi produse şi lansate spre vânzare înainte de sfârşitul anului.

Până acum rezultatele arată astfel:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide