Cursă ilegală pe drum public, finalizată cu „jalon” printre mașini – VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 oct. 2019 Știri auto
Cursă ilegală pe drum public, finalizată cu „jalon” printre mașini – VIDEO

„Liniuțele” între mașini, făcute pe drumurile publice, au devenit sport național în România. Teribilismul, combinat cu o mașină puternică, poate duce de multe ori la o tragedie. Cel mai recenet exemplu s-a petrecut la Constanța, unde Mario Iulian a filmat o astfel de întrecere.

După lăsarea serii, bulevardele din marile orașe ale României devin piste de întrecere pentru unii vitezomani, iar mai rău este că ceilalți participanți la trafic sunt puși în pericol de către astfel de întreceri.

Deși locurile unde au loc aceste „liniuțe” sunt bine știute de către toată lumea, și mai ales de poliția rutieră, oamenii legii nu reușesc să oprească acest fenomen, așa că aceste curse ilegale se repetă aproape în fiecare seară.

Postarea lui Mario Iulian

VITEZA UCIDE…???

Liniuțe în Mamaia soldate cu accident. Şoferii teribilişti îşi pun viaţa în pericol, pentru câteva secunde de adrenalină. Şi nu doar vieţile lor. Ci a oricui este în preajmă.

Șoferii prinși făcând astfel de liniuțe pot fi lăsați fără permisul de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide