Cursă nebună cu un pick-up: în trei roți și cu capota acoperind parbrizul – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 dec. 2020 Știri auto

Un șofer a fost filmat în timpul unei curse nebune pe un drum public. Clipul viral îl arată pe bărbat cum conduce pick-up-ul său, deși mașina are doar trei roți iar capota este ridicată peste parbriz, afectând vizibilitatea.

Mașinile sunt concepute pentru a fi conduse pe patru roți, dar acest videoclip ne arată că se poate și pe trei roți.

Clipul a fost postat pe Reddit și nu are detalii despre locul și data când s-a întâmplat incidentul. Cu toate acestea, imaginile ne fac să ne întrebăm cât de inconștienți pot fi unii șoferi când ies cu mașina pe drumurile publice. În videoclip, un bărbat poate fi văzut conducând un pick-up Nissan Titan albastru, fără roata din față. De fapt, se pare că lipsește și discul de frână.

Mașina pare să fi suferit destul de multe daune în partea frontală, are bara spartă și capota ridicată peste parbriz, forțând șoferul să se uite pe fereastra laterală pentru a vedea drumul din fața sa.

Presupunem că, cu puțin timp înainte de filmarea acestui videoclip, camioneta a fost implicată într-un accident, iar șoferul a preferat să circule astfel cu mașina decât să aștepte o platformă care să-l transporte la service. Astfel, șoferul se pune în pericol nu doar pe el, ci și pe ceilalți participanți la trafic.

VIDEO

just push hard from r/IdiotsInCars

 

Din aceeași categorie: Isprăvile unui șofer român în Austria: circula fără o roată şi cu osia legată cu chingi

La începutul acestui an, polițiștii din Austria au tras pe dreapta un camion cu numere românești care circula pe autostrada de vest. Polițistul a observat vehiculul pe A1 în direcția Viena, deoarece vehiculul era aplecat puternic spre partea dreaptă.

În timpul inspecției, oamenii legii au găsit motivul. Pe a treia axă a camionului roata și frânele din partea dreaptă lipseau complet. În plus, suspensia era defectă, iar osia era legată cu chingi de ancorare. Șoferului i s-a interzis continuarea călătoriei, iar plăcuțele de înmatriculare ale camionului au fost confiscate. Pe lângă asta șoferul s-a ales și cu amendă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: reddit.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide